Lipunmyynti

Suomen Con-tapahtumat Oy on tehnyt päätöksen Puriconin siirrosta ensi vuoden lokakuulle. Uusi päivämäärä on 20.–21.10.2018 ja tapahtuma järjestetään Jyväskylän Paviljongissa. Lisätietoa tilanteesta löytyy Uutiset-sivultamme. Lisätietoa Puricon 2018 lipunmyynnistä julkaistaan alkuvuodesta 2018.

Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn Puriconiin koko tapahtuman ajan. Otathan huomioon, että joihinkin ohjelmiin jaetaan paikkaliput. Ohjelmista, joihin jaetaan paikkaliput, ilmoitetaan erikseen ohjelman kuvauksessa. Tiedotamme myös, mistä paikkalipun voi noutaa. Paikkalippu on maksuton.

Liput toimitetaan sähköisessä muodossa puhelimeesi ja sähköpostiisi, ja ne vaihdetaan rannekkeiksi lipunvaihtopisteillä tapahtumaviikonlopun aikana. Lipunvaihtopisteiden sijainnista ja aukioloajoista tiedotamme myöhemmin.

Tapahtumalipuilla ei ole palautusoikeutta, eikä lippuja voida hyvittää tai vaihtaa toisiin. Emme vastaa kolmannen osapuolen (esim. Huuto.net, Facebook, Tori.fi) kautta ostetuista lipuista. Mikäli sinulla on kysyttävää lipunmyynnistä, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen liput@puricon.fi.